fbpx

Chief Digital Officer (CDO)

Helsinki 16.07.2021

Haemme nyt asiakkaallemme

Chief Digital Officer (CDO)

-tehtävään henkilöä.

Yrityksestä

Yritys on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiakasvuyritys. Yritys on alansa johtava edelläkävijä kansainvälisellä mittakaavalla ja kasvutavoitteet ovat korkeat. Nyt tiimi etsii nälkäistä tekijää Chief Digital Officer (CDO) -tehtäviin kehittämään ja rakentamaan kansainvälistä menestystarinaa!

Tehtävästä

Tehtävässä rakennat ja johdat IT-tiimiä. Johdat ohjelmistokehitystyötä ja ohjelmiston tuotteistamista ja olet mukana yrityksen sisäisten järjestelmien käyttöönottoprojekteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti IT-arkkitehtuurista. Kehität liiketoimintaa datavetoisesti ja kehität tietovarastointia sekä ennakoivaa analytiikkaa. Johdat tiedolla ja asiantuntijuudella ja teet sujuvaa yhteistyötä koko liiketoiminnan kanssa. Lisäksi työssä huolehdit IT-toiminnan budjetoinnista ja hankinnoista sekä huolehdit toimittaja- ja kumppaniverkostosta kotimaassa ja kansainvälisesti.

Työssä raportoit yrityksen toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. Tehtävä sijaitsee Helsingissä.

Odotamme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on asenne kohdallaan ja aito nälkä kehittää liiketoimintaa ja IT:tä sen kriittisenä osana. Tehtävässä tarvitaan:

  • Liiketoimintaosaamista, johon lukeutuu kokemus ja kyvykkyys johtaa IT-toteutusta liiketoiminnan tavoitteiden pohjalta sekä kyky rakentaa kasvua yritykselle
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyökyvyt
  • IT-osaamista: Osaamista ohjelmistokehityksestä ja tuotteistamisesta, datan hyödyntämisestä tietojohtamisessa, kokonaisarkkitehtuurin hallintaa sekä kehittämis- ja järjestämäprojektien vetokykyä
  • Johtamistaitoja: ihmisten johtamisen taidot, kyky visionääriseen kehittämiseen ja muutosjohtaminen
  • Erittäin kokenut kokemusta IT-alan vastuullisista tehtävistä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Arvostamme kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja EU-lainsäädännöistä
  • Suomen ja englannin kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito

Hae nyt

Oletko sinä etsimämme Chief Digital Officer (CDO)? Hae tehtävää mahdollisimman pian, koska haku päättyy ilmoituksen työtehtävän täyttyessä.

HAE TÄSTÄ!